Advertisement

Diyarbakır Deprem : Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır Deprem : Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. 20 hours ago · son dakika! Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. 20 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. More images for diyarbakır deprem » Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı. 20 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 hours ago · diyarbakır'da deprem.

Deprem Diyarbakir Surlarina Zarar Verdi
Deprem Diyarbakir Surlarina Zarar Verdi from img.artigercek.com
Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. 19 hours ago · son dakika deprem haberleri. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal.

20 hours ago · son dakika!

Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! 18 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak. 20 hours ago · son dakika!

Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 hours ago · son dakika! Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak.

Grkpmwt79y9yxm
Grkpmwt79y9yxm from www.gercekgundem.com
Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. Afad, son dakika açıklamasına göre. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı.

Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 18 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. More images for diyarbakır deprem » Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. 19 hours ago · diyarbakır'da deprem. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı.

Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 19 hours ago · son dakika deprem haberleri. Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. 19 hours ago · diyarbakır'da deprem. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir?

Dpjxljbgxz4pim
Dpjxljbgxz4pim from foto.sondakika.com
Afad, son dakika açıklamasına göre. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Jul 16, 2021 · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. More images for diyarbakır deprem » Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda!

20 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

18 hours ago · diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. 4 büyüklüğünde deprem hi̇ssedi̇ldi̇ ! Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 19 hours ago · diyarbakır'da deprem. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Jul 16, 2021 · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar